EL TEU LLOC WEB ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS
100% RESPONSIVE . OPTIMITZAT PER A SEO I MOLT PROFESSIONAL!
EL TEU PROJECTE VAL: NECESSITES POSICIONAR-TE A LA WEB.
CONTINGUTS + SEO + ANALITYCS + GOOGLE ADS

Disseny Web a Barcelona

Som una agència de Disseny Web a Barcelona on oferim una àmplia varietat de solucions per a emprenedors i pimes.

La nostra filosofia és la de brindar un tracte personalitzat cap a cadascun dels nostres clients i davant la demanda de qualsevol servei relacionat amb el Màrqueting Digital a Barcelona.

Els nostres dissenys de llocs web sempre estan adaptats en tots els aspectes fonamentals de la programació i el desenvolupament web.

Fem servir només els estàndards i codis correctament optimitzats per al posicionament web. Parlem?

Disseny a mida

Treballem els nostres dissenys de manera dedicada i cuidem cada detall.

Creativitat

La nostra experiència i ànim d’aventura t’acompanyaran des del principi del teu projecte.

Càrrega ràpida

El teu lloc web serà ràpid, sòlid i estarà adaptat a qualsevol dispositiu.

Al teu costat

Et donarem suport i assessorament perquè la teva idea es potenciï i creixi.

Què fem a la nostra agència de disseny web a Barcelona?

Desenvolupament

Desenvolupem llocs web professionals, totalment adaptats a qualsevol dispositiu, ja sigui móvil, tablet o sobretaula (format Responsive) i que enganxen als teus usuaris des de el primer moment.

Suport

Proporcionem una àmplia varietat de suport pel manteniment del teu allotjament web i les millors solucions pels problemes, correcció d’errors i transferències dels teus llocs web.

Social

Utilitzes els teus comptes de xarxes socials al seu màxim potencial? Permet que cuidem de publicar continguts perquè tinguis més temps per dedicar-te a altres àrees del teu negoci.

Manteniment

Tens un lloc web que requereix molta feina i temps per a tu?

Deixa que Nextweb t’ajudi a solucionar o mantenir el teu lloc web existent.

Campanyes

Les campanyes de pagament per clic poden ser una de les formes més eficaces de vendre el teu producte o servei. Ja sigui amb Google Ads, Bing Ads o publicitat de mitjans socials pagats, a Nextweb t’ajudem a planificar i dur a terme campanyes eficaces i eficients.

Optimització

Ens assegurarem que el teu lloc web estigui optimitzat correctament amb la finalitat de classificar alt en els principals motors de cerca.

 • Molt satisfets amb el servei prestat. Informació puntual, serietat, suggeriments de continguts, rapidesa i tracte proper. Molt recomanable!

  Mar Casado Pinyol
  Mar Casado Pinyol Arbués & Casado Advocats
 • Encantat de trobar gent com vosaltres, molt content amb el resultat adquirit, si busqueu professionals en aquest àmbit, sens dubte Nextweb. Un plaer haver gaudit del vostre treball per donar sortida al meu projecte. Gràcies per la vostra professionalitat.

  Albert Álvarez
  Albert Álvarez Albertdecopaint
 • (...) Una atenció personalitzada, una constància sense precedents, i molta paciència destaquen a aquesta empresa que es pren molt seriosament el seu treball. Molt recomanable per la meva banda!

  Daniel Martín
  Daniel Martín Daniel Nautical Solutions
 • Excel·lent equip. Sempre pendents del que vols i necessites. Tot un encert. És magnífic poder treballar amb bones persones!

  Gener Vidal Bort
  Gener Vidal Bort Clínica Dental Dr. Gener Vidal Bort
 • Molt contenta per l'atenció rebuda, el tracte càlid i acollidor, i sobretot per la capacitat d'escoltar el meu projecte i fer-se'l seu. Satisfeta també per l'assessorament i orientació rebuts i que espero seguir rebent. Un bons professionals que recomano a tothom sense cap mena de dubte.

  Anna Farré i Llorca
  Anna Farré i Llorca Symbòlics
 • Ha estat una molt bona experiència treballar amb NextWeb.cat. Des del primer moment han entès el que volia i ho han executat en temps i preu. Coneixent el patiment en d’altres implantacions, aquesta ha estat impecable. Gràcies pel vostre suport i professionalitat.

  Carlos Pastor
  Carlos Pastor Vens a saltar?

Deixa que la teva idea creixi… sense mal de caps!

Estarem encantats que ens expliquis la teva idea o projecte.
Ens esforcem per ajudar-te, assessorar-te de la millor manera possible, i intentar que el que hem dissenyat amb esforç arribi a transmetre, apassioni i tingui una excel·lent experiència d’usuari.

Tu poses el contingut i nosaltres et donem el suport. Ens fem càrrec de tota la part tècnica del teu web: allotjament, creació de dominis, fitxers, bases de dades, programació, correus electrònics, seguretat, etc.

Fes Click en aquest enllaç per conèixer més sobre el nostres Plans de Manteniment web.

Les nostres últimes entrades al Bloc

Abrir chat