Màrqueting Digital

Màrqueting digital a Barcelona:
Nextweb oferim una varietat de serveis de màrqueting digital que faran créixer i desenvolupar el teu projecte online.

Landing Pages + Microsites

Necessites una web d’aterratge (landing page) per captar més seguidors i augmentar la teva llista de contactes? Vols explicar dins el teu lloc web un producte estrella o un nou servei mitjançant un microsite? A Nextweb ens encantarà ajudar-te!

Creació de continguts

Nextweb sabem que en el màrqueting El contingut és el rei“, i per això el teu web necessita de textos originals, fotos professionals, vídeos sorprenents per captivar als teus seguidors i enganxar a un nou públic.

Màrqueting digital

Xarxes Socials

Si el contingut és el rei, el context és la reina. Per això a Nextweb gestionem els teus perfils a les xarxes socials: creem contingut original i textos optimitzats per al SEO i així crear engagment amb la teva empresa, interaccionarem diàriament amb els teus seguidor@s i cercarem nous a Facebook, Instagram, Twitter o la xarxa que millor s’adapti als teus objectius. 

Email Màrqueting  + Newsletters

És fonamental que mantinguis viva la relació amb els teus clients i que estiguin al dia de les novetats de la teva empresa i els teus projectes. Mantingues una comunicació innovadora i dinàmica amb les nostres campanyes d’email marketing i newsletters.

¿Treballem junts?


Accepto les condicions d'ús i la nostra Política de Privacitat

Els nostres projectes

Abrir chat
Hola! 😊 En qué podemos ayudarte?