Què és el SEO?

El SEO (Search Engine Optimization) és un procés delicat que requereix un manteniment constant per pujar l’escala del motor de cerca. A Nextweb comencem per dissenyar completament el teu lloc web, inclosos els títols i les descripcions de les pàgines, creant vincles interns dins del seu lloc, perquè els motors de cerca puguin “rastrejar” el teu lloc més fàcilment.

A continuació, indexarem el teu lloc directament a empreses com Google, Bing i Yahoo perquè siguin conscients dels canvis que vam fer, i començar el procés de fer el teu lloc web més alt en els resultats de cerca.

Free Vector Art by Vecteezy.com

Com dissenyem el SEO perquè sigui productiu amb el teu projecte?

Optimització

Els motors de cerca utilitzen els anomenats robots o aranyes (spiders), o el que és el mateix: programes que rastregen utilitzant algoritmes per aparellar llocs a les seves cerques.
El codi net és la base d’un lloc “SEO amigable”. Mantenir una programació simple i efectiva farà que als motors de cerca puguin rastrejar el teu web ràpidament.

Claus

Google estima les imatges: el nostre servei de màrqueting t’ajudarà amb la identificació i la selecció de les més representatives que el teu públic objectiu utilitza quan busca els seus productes o serveis. Aquest és un pas necessari pel procés d’optimització. Has d’arribar al públic adequat per generar una alta tornada de la inversió. Podem ajudar-te a triar les millors imatges basades en la freqüència de cerca i la rellevància del teu lloc web.

Continguts

Una estratègia de continguts guanyadora és extremadament important per a l’èxit a la xarxa. Els motors de cerca indexen contingut nou i únic. A més una bona redacció ajudarà a augmentar la teva posició i així a obtindràs major nombre de visitants a la teva pàgina.

Links

Per construir enllaços (links) rellevants des d’altres llocs web fem servir una àmplia gamma de mètodes i tècniques per atreure enllaços valuosos, que aconsegueixin construir i optimitzar el teu rànquing. Treballem per crear una cartera d’enllaços de diversos tipus de vincles, que puguin ajudar-li a competir. Enllaços rellevants, d’alta qualitat són un dels factors més importants per determinar de quina manera un lloc web es classificarà en els motors de cerca.

Competència

Internet és un mercat extremadament competitiu. Hi ha altres companyies que apunten les seves paraules claus i que aconsegueixen als seus clients potencials. Analitzar les fortaleses i febleses en línia de la teva competència pot revelar grans oportunitats . A Nextweb t’oferim una mirada en profunditat al mercat competitiu escollint amb especial dedicació les teves paraules clau i ajudar-te a desenvolupar les estratègies per impulsar la teva empresa i fer créixer els teus objectius.

Analítica

Les campanyes de màrqueting de cerca han de ser analitzades d’aprop i regularment. A Nextweb establim informes analítics del teu lloc i després t’oferim recomanacions sobre com aprofitar les dades. Examinem totes les mètriques i dades rellevants relacionades amb els teus visitants per determinar quines paraules clau i motors de cerca estan impulsant la major quantitat de tràfic i quins canvis han de realitzar-se en el seu lloc per augmentar el tràfic i les conversions rellevants.

posicionament web barcelona

T'interessa el SEO?

En Nextweb ens esforcem dia a dia perquè el teu lloc optimitzi la seva posició en els cercadors.

Continuem millorant nostres tècniques i eines per mantenir-nos a l’avantguarda de cada canvi.

Free Vector Art by Vecteezy.com

A Nextweb t’ajudem a vendre més

El SEM o Search Engine Màrqueting (també conegut com Pay Per Clic) és una manera increïble per dirigir-se específicament als clients potencials amb publicitat completament personalitzada.

El procés comença per una extensa recerca sobre el teu mercat objectiu per així començar a entendre el panorama competitiu. Gairebé totes les paraules clau o termes en els quals pots estar interessat segurament tindran competència. Això canviarà el preu dels termes que estàs oferint perquè es mostrin  els dels teus competidors podrien utilitzar una estratègia per pagar menys i obtenir més.

A causa que hi ha milions de clients potencials que estan buscant productes i serveis tots els dies, pagar per la col·locació en els motors de cerca en campanyes de Google Ads cobra un gran sentit. A Nextweb crearem una estratègia ben desenvolupada que utilitzi la cerca de pagament com a part de l’estratègia d’empresa: d’aquesta manera el teu lloc web es dirigirà als teus clients potencials amb la màxima efectivitat.

Analítica web-nextweb.cat

T'interessa el SEM?

Ens encanta treballar amb els nostres clients en campanyes de Search Engine Màrqueting!

Encara que mai hagis executat SEM o tinguis dotzenes de comptes, ens encantarà ajudar-te a afinar i fer que cada anunci sigui més rendible.

Contacta’ns i et donarem una consulta gratuïta avui mateix!

Abrir chat
Hola! 😊 En qué podemos ayudarte?