anna-ordenador

Anna Farré

Anna Farré és sobretot un  esperit curiós i inquiet que l’ha portat a emprendre viatges a llocs tan diversos com l’Equador, el Perú i l’Índia.

També va viure durant dos anys a Mèxic, específicament en la comunitat mixe de Jaltepec de Candayoc. Durant el seu temps allí, va tenir l’oportunitat de participar en colònies amb persones majors i d’impartir classes a la presó de Quatre Camins.

Al llarg de la seva vida, ha tingut l’oportunitat d’explorar diversos camps acadèmics, des de la Química fins a la Filosofia i la Teologia. A més, va obtenir un Màster en Museografia i Gestió d’Exposicions.

Finalment, una crisi personal li va impulsar a realitzar una formació en Teràpia Gestalt, la qual cosa va enriquir profundament la seva comprensió de la psicologia i la teràpia.

www.annafarre.com

Què vam fer?

Un dels principals objectius va ser l’organització amigable de la informació del lloc web, aprofitant la plataforma WordPress com a base, i amb un enfocament particular en l’optimització per a dispositius mòbils, considerant-la una prioritat essencial durant tot el procés.

En la nostra estratègia de disseny, vam posar com a premissa principal l’accessibilitat i la comprensió universal dels continguts i l’accessibilitat. Vam buscar un equilibri entre l’explicació tècnica i la claredat, amb el propòsit de presentar informació tècnica de manera que sigui accessible per a qualsevol persona, sense importar el seu nivell de coneixements tècnics.

Des de l’inici d’aquest projecte, el nostre objectiu primordial ha estat assegurar que els visitants experimentin una navegació fluida i efectiva en el lloc, de manera que puguin trobar i obtenir la informació que necessiten de manera eficient.