tekal-ordenador

Aluminios Tekal

Amb un equip de professionals altament capacitats i una vasta experiència en el camp, Tekal s’ha consolidat com un referent en el sector de les instal·lacions d’alumini.

Ja sigui en projectes residencials o comercials, l’empresa s’ha guanyat una sòlida reputació per la seva habilitat per a crear espais elegants i funcionals mitjançant l’ús de l’alumini.

Tekal s’esforça per garantir que cada projecte compleixi amb els més alts estàndards de qualitat i satisfacció del client.

www.aluminiostekal.com

tekal-movil

Què vam fer?

En el nostre afany per millorar l’experiència dels nostres usuaris i mantenir-nos a l’avantguarda de la tecnologia web, hem emprès el redissenyo del lloc web. Aquest projecte no sols representa una evolució estètica, sinó també un compromís ferm amb l’accessibilitat i la usabilitat, amb un enfocament principal en l’optimització per a dispositius mòbils.

Utilitzant la versàtil i robusta plataforma WordPress com la nostra base, hem creat una nova versió del nostre lloc web que s’adapta de manera fluida a una àmplia varietat de dispositius mòbils. Sabem que en l’actualitat, més que mai, les persones accedeixen a la web des dels seus telèfons intel·ligents i tauletes, per la qual cosa considerem essencial que la pàgina ofereixi una experiència impecable i còmoda en aquests dispositius.

Hem revisat minuciosament l’estructura de la informació, la disposició dels elements i la navegació per a assegurar-nos que els visitants mòbils puguin trobar fàcilment el que estan buscant i gaudir d’una navegació intuïtiva.