Posicionament WEB en Cercadors

El posicionament web que treballem és un procés que requereix una clara estratègia
per a pujar posicions en els motors de cerca

En Nextweb comencem per dissenyar completament la teva pàgina web, inclosos els títols, les descripcions de les pàgines, i creant enllaços interns dins de la web, perquè els motors de cerca puguin «rastrejar» el teu lloc més fàcilment.

Quina és l’estratègia més productiva per a
tenir un bon posicionament WEB en cercadors?

Optimizació

Els motors de cerca utilitzen els anomenats robots o aranyes (spiders), o cosa que és el mateix: programes que rastregen utilitzant algorismes per a aparellar llocs a les seves cerques. El codi net és la base d'un lloc SEO amigable. Mantenir una programació simple i efectiva farà que als motors de cerca puguin rastrejar el teu web ràpidament.

Creació de Continguts

Una estratègia de continguts guanyadora és extremadament important per a l'èxit en la xarxa. Els motors de cerca indexen contingut nou i únic. A més una bona redacció ajudarà a millorar la teva posició en les pàgines de cerca i així obtenir major nombre de visitants.

Claus

Google adora les imatges: el nostre servei de màrqueting digital t'ajudarà amb la identificació i la selecció de les més representatives que el teu públic objectiu utilitza en buscar els seus productes o serveis. Aquest és un pas crucial del procés d'optimització. Has d'arribar al públic adequat per a generar un alt retorn de la inversió (ROI).

Enllaços

Els motors de cerca utilitzen els anomenats robots o aranyes (spiders), o cosa que és el mateix: programes que rastregen utilitzant algorismes per a aparellar llocs a les seves cerques. El codi net és la base d'un lloc SEO amigable. Mantenir una programació simple i efectiva farà que als motors de cerca puguin rastrejar el teu web ràpidament.

Estudi de la Competència

Internet és un mercat extremadament competitiu. Hi ha altres companyies que apunten les seves paraules claus i que aconsegueixen als seus clients potencials. Analitzar les fortaleses i febleses de la teva competència pot revelar grans oportunitats. T'oferim una mirada en profunditat del mercat per a ajudar-te a desenvolupar les estratègies i fer créixer els teus objectius.

Analítica WEB

Les campanyes de màrqueting de cerca han de ser analitzades de prop i regularment. Establim informes analítics del teu lloc i després t'oferim recomanacions sobre com aprofitar les dades. Examinem les mètriques i dades rellevants relacionades amb els teus visitants per a determinar què està determinant la major quantitat de trànsit i quins canvis han de realitzar-se per a augmentar el trànsit al teu lloc.

posicionament web barcelona

Com posicionem una pàgina web?

Duent a terme una sèrie d’accions, sempre amb una estratègia planificada i afegint paraules clau a tots els continguts.

Aconseguint que la pàgina web no demori a carregar-se amb la finalitat que sigui vista tan bé com sigui possible per Google.

Elaborant continguts per al bloc, l’optimització de les URLs, metadescripcions i amb la jerarquia necessària en els títols.

En Nextweb t’ajudem a vendre més​

El SEM o Search Engine Màrqueting (també conegut com Pay Per Clic) és una manera efectiva per a dirigir-se específicament als clients potencials amb publicitat personalitzada.

El procés comença per una extensa recerca sobre el teu mercat objectiu per a així començar a entendre el panorama competitiu. Gairebé totes les paraules clau o termes en els quals pots estar interessat segurament tindran competència. Això canviarà el preu dels termes que estàs oferint perquè es mostrin ja que els teus competidors podrien utilitzar una estratègia per a pagar menys i obtenir més.

Pel fet que hi ha milions de clients potencials que estan buscant productes i serveis tots els dies, pagar per la col·locació en els motors de cerca mitjançant campanyes de Google Ads cobra un gran sentit. Crearem un pla que utilitzi la cerca de pagament com a part de l’estratègia de la teva empresa: d’aquesta manera el teu lloc web es dirigirà als teus clients potencials amb la màxima precisió.

Analítica web-nextweb

T’interessa el SEM?

El posicionament SEM és molt efectiu, per a atreure als clients de manera immediata.

Diàriament, són milions les cerques en Google a la recerca dels serveis o productes desitjats.

Amb nosaltres podràs convertir la teva pàgina web en una pàgina que sigui trobada ràpidament per a aquesta mena de públic.

Treballem junts?

Demana’ns un pressupost o una reunió sense compromís

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable: Oscar Mollon Rius 46960780R i Gustavo Caprín Zara 43588386M. Finalitat:Prestació de serveis en línia. Gestió d'usuaris web: Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris: No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en la nostra Política de Privacitat