Manteniment de Pàgines Web

En Nextweb som experts en el manteniment de pàgines web desenvolupades en WordPress i Woocomerce.
Tenir la pàgina web actualitzada és fonamental en qualsevol negoci.
Mantenim la teva web segura i al dia.

Serveis de manteniment de pàgines web

És imprescindible per a una empresa amb presència en línia que el seu lloc web o botiga en línia es trobi en perfecte estat: sense errors ni caigudes, segura i optimitzada.

En Nextweb t’assegurem la gestió i el manteniment de la teva pàgina web o ecommerce per al teu projecte.

Per què és important el manteniment de pàgines web?

Reforça la confiança

Si el teu web està obsolet i abandonad no genera confiança en el teu projecte o empresa.

Compleix les normatives

És necessari que estiguis al dia quant a normatives legals com ara RGPD, LSSI i Cookies.

És la imatge de la teva empresa

Mantenint actualitzat el teu WordPress, el tema i els plugins que componen el teu web evites possibles accessos fraudulents.

Augmenta la teva notorietat

Fes-te més visible en Google amb la millora del posicionament del teu web.

Els teus serveis renovats

Divulga els teus projectes i/o serveis, de manera que l@s visitants puguin saber ràpidament que pots ajuda’ls.

Reforça la teva identitat

Amb una web actualitzada transmets una imatge seriosa i professional que el teu producte o projecte mereix.

T’ajudem amb el manteniment del teu lloc web

Mantenimiento web en Barcelona - NEXTWEB

El manteniment de llocs web és una inversió essencial en el teu negoci

El teu lloc web és la primera impressió que un client té del teu negoci o projecte. És el que veuran abans que decideixin comprometre’s amb la teva empresa.Mantenir el teu lloc al dia és una inversió important en el teu negoci perquè t’ajudarà a conservar una excel·lent reputació i augmentarà el trànsit al teu web.

Què és la velocitat de càrrega en una pàgina web?

La velocitat de càrrega d’un lloc web és el temps que triga una pàgina web a carregar-se per complet en un navegador. Una pàgina web pot trigar més a carregar-se si:
Manteniment de lllocs web a Barcelona - NEXTWEB

Què és la seguretat en WordPress?

WordPress és el sistema d’administració de contingut (CMS) més popular en la web.

És un programari de codi obert que ha estat desenvolupat per una comunitat de programadors i dissenyadors.

Actualment WordPress impulsa més del 50% dels llocs web en Internet i s’estima que hi ha més de 100 milions de llocs web que s’executen gràcies a aquesta plataforma.

El primer pas per a protegir la teva pàgina web desenvolupada en WordPress és mantenir tots els seus complements actualitzats. Els hackers poden explotar els complements obsolets o desactualitzats, així que assegura’t de tenir-los al dia de manera contínua.

Què és el SEO i per què és fonamental
en el manteniment de pàgines web?

El SEO (Search Engine Optimization) és el procés d’optimització d’un lloc web per a millorar la seva classificació en els motors de cerca i augmentar la seva visibilitat i trànsit orgànic.

És fonamental en el manteniment d’una pàgina web perquè els motors de cerca són una de les principals formes en les quals els usuaris troben i naveguen per llocs web.

En optimitzar el teu lloc web per als motors de cerca, pots augmentar la visibilitat de la teva marca, atreure més trànsit al teu lloc web i, en última instància, millorar els teus resultats comercials.

A més, el SEO és un procés en constant evolució i és important mantenir-se actualitzat amb les últimes millors pràctiques i algorismes dels motors de cerca per a assegurar-se que el teu lloc web estigui optimitzat de manera efectiva.

Quant millor sigui el teu posicionament web, major serà la classificació del teu lloc en Google i altres cercadors. Això significa més trànsit al teu lloc i més clients potencials que es convertiran en clients de pagament.

Treballem junts?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable: Oscar Mollon Rius 46960780R i Gustavo Caprín Zara 43588386M. Finalitat:Prestació de serveis en línia. Gestió d'usuaris web: Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris: No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en la nostra Política de Privacitat