Disseny Web WordPress a Barcelona

Per què és millor tenir un lloc web dissenyat en WordPress?

A NEXTWEB treballem el disseny de llocs web en WordPress totalment mesura, també podem usar plantilles amb les quals podem aconseguir una total adaptació en qualsevol dispositiu.

Els avantatges d’utilitzar el gestor de continguts (CMS) WordPress són múltiples. Entre elles cal destacar la seva senzillesa en la gestió o el fet que és un programari de gran eficàcia i que afavoreix al posicionament en els cercadors com Google.

WordPress és un sistema de gestió de continguts gratuït i de codi obert ideal per a crear llocs web. És un dels sistemes d’administració de contingut més populars avui dia.

WordPress existeix des de 2003 i continua actualitzant-se amb noves funcions. Que estigui construït amb codi obert significa que l’està disponible perquè qualsevol ho descarregui, modifiqui i redistribueix com desitgi.

Raons per les quals la teva pàgina web
 ha de ser WordPress

Bloc de Novetats

Cada dia són més i més les empreses que decideixen afegir un bloc a la seva pàgina corporativa, ja que té una gran quantitat de beneficis. Gràcies a WordPress, podrem tenir un bloc de forma molt ràpida, efectiva i personalitzada.

Posicionament SEO

Amb WordPress tens una programació molt sòlida per als motors de cerca com Google, per la qual cosa això t'ajuda a tenir un excel·lent posicionament en els resultats de cerca.

Botiga Online

La teva botiga en línia totalment personalitzada amb l'ajuda de Woocommerce: un dels millors complements de comerç electrònic per a implementar en WordPress, amb més d'1 milió de descàrregues... i a més és gratis!

Plugins

Hi ha una infinitat de plugins per a WordPress, que ens serviran per a personalitzar, complementar i millorar les funcionalitats de la nostra pàgina web.

Què és el disseny web responsive i per què és tan important?

El disseny web responsive és una tècnica en la qual el lloc web s’adapta al dispositiu que s’utilitza per a accedir a ell.Es pot veure en qualsevol grandària de pantalla: des de la pantalla petita d’un telèfon intel·ligent fins a un monitor d’escriptori.

El disseny web adaptatiu s’ha convertit en una consideració important per als dissenyadors i desenvolupadors a causa de l’auge dels dispositius mòbils i al creixent ús d’aquests dispositius per a accedir a contingut en línia.

Diseño de Sitios Web en WordPress

El disseny web en WordPress
assegura ser visible en tots els dispositius

Ranking

Google va anunciar fa ja molt temps que els llocs web amb un disseny responsive posicionen molt millor que els que no ho són.

Conversió

Augmentarà la teva taxa de conversió, ja que és més probable que les persones et comprin si poden accedir al lloc web des dels seus telèfons o tauletes.

Simple

Facilita que els visitants trobin el que busquen en el teu lloc web, ja que tot està enfront d'ells i no està ocult darrere d'alguna altra pàgina.

WordPress ha arribat per a quedar-se

Les plataformes de llocs web van i venen. Fins i tot els més grans poden desaparèixer. El programari de codi obert, en canvi, té moltes més possibilitats de romandre durant molt de temps.

Això es deu al fet que, com a programari de codi obert, no és mantingut per una sola persona o empresa. Fins i tot si WordPress desapareix, qualsevol pot reformar el seu codi i llançar-lo amb un nom diferent en qüestió de minuts.

Hi ha una forta comunitat de milers d’usuaris, desenvolupadors i petites empreses darrere de WordPress. Com a comunitat, tots ells asseguren que WordPress és aquí per a quedar-se a llarg termini.

Diseño de Sitios Web en WordPress
Diseño de Páginas Web en WordPress

El disseny web en WordPress és segur i estable

WordPress s’ha desenvolupat pensant en la seguretat, i és una plataforma molt estable per a gestionar un lloc web professional.

Estan fetes amb WordPress aproximadament el 37% del milió de llocs web principals, durant 2021. Això es tradueix en un total de 455.000 llocs en Internet, un número extraordinari si es considera que molts d’aquests llocs inclouen negocis com les botigues en línia.

Ens encarreguem des del primer moment del manteniment de la teva pàgina web i de la seva seguretat, sempre protegida davant amenaces o possibles atacs informàtics.

Disseny Web a Mida amb WordPress

Una de les característiques més útils de WordPress és la capacitat de la seva personalització. El disseny web a mesura o personalitzat amb el programari d’administració de continguts en WordPress té molts beneficis.

T’oferim la possibilitat de tenir una web única i exclusiva per al teu projecte, amb un disseny UX/UI a la mesura de les teves necessitats i amb les funcionalitats que el teu projecte requereixi.

Treballem junts?

Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable: Oscar Mollon Rius 46960780R i Gustavo Caprín Zara 43588386M. Finalitat: Prestació de serveis en línia. Gestió d'usuaris web: Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris: No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en la nostra Política de Privacitat