restuc

Restuc

*Restuc porta més de dues dècades d’experiència en el camp de la Restauració i Renovació d’edificis, i el fa en estreta col·laboració amb Administradors de Finques, proporcionant un servei complet de manteniment a Comunitats de Propietaris/Propietat Vertical.

Els seus serveis abasten una àmplia gamma d’activitats, que inclouen la rehabilitació de façanes de tota mena, la substitució de baixants, treballs d’impermeabilització, reforços estructurals, instal·lacions diverses, instal·lació de claraboies, millora de celoberts, construcció de baranes, reixes i tancaments, així com la realització de reformes en vestíbuls i interiors, entre altres.

www.restuc.es

restuc

Què vam fer?

Vam dur a terme un complet redisseny de la pàgina web utilitzant la plataforma WordPress, centrant-nos especialment en l’optimització per a dispositius mòbils com una prioritat fonamental en tot el procés.

La nostra estratègia de disseny es va basar en la idea de fer que els continguts del lloc anessin fàcilment accessibles i comprensibles per a tots els visitants, mantenint un equilibri entre l’explicació tècnica i la claredat. Això significa que ens vam esforçar per presentar informació tècnica d’una manera comprensible per a qualsevol persona, independentment del seu nivell de coneixements tècnics.

El nostre objectiu des del principi va ser garantir que els visitants poguessin navegar pel lloc de manera fluida i obtenir la informació que necessiten de manera efectiva.