Wix o 1&1

Per què els constructors de llocs web gratuïts com Wix o 1&1 són una mala idea que has d’evitar costi el que costi?

Últimament es tracta d’una gran quantitat de publicitat de totes aquestes empreses de creació de llocs web gratuïtes a tot arreu, les principals són Wix o 1&1 i estan per tot arreu, a Google, Facebook, Instagram, TV, Ràdio i demés llocs. 

1&1

Tots aquests anuncis suggereixen el mateix missatge, lloc web GRATUÏT per a qualsevol persona o empresa sense importar qui sigui, la qual cosa faci, la qual cosa necessiti.

Un missatge també molt curiós és sobre la facilitat i la gestió que qualsevol persona pot fer-se el lloc web utilitzant el seu propi constructor.  

Tendència que hi ha actualment Do It Yourself”

Com aquestes empreses Wix o 1&1 que es dediquen a vendre aquest serveis de llocs web gratuïtes que promouen un lloc web gratuït i fàcil d’usar.

Per a tots poden guanyar la quantitat de diners necessària per a col·locar un anunci als mitjans de comunicació i ens preguntem de nou, com succeeix això?

pàgina de wix

La resposta és simple

No diuen tota la veritat i les coses no sempre són de la forma en què s’anuncien, tot el que necessita fer és anar als seus llocs web i verificar la secció de preus.

Alguns d’ells oculten aquesta pestanya en la part inferior dels seus llocs web o la camuflen amb un altre nom.

Amb base en aquesta informació, el que pot obtenir de manera gratuïta és només un lloc simple.

Molts cops l’autèntica URL del lloc web es troba oculta darrere del seu nom de domini principal.

Per aquest motiu i d’altres no hi ha forma possible que algú ho trobi en una cerca orgànica. Si utilitza un d’aquests tipus de llocs web “gratuïts” els motors de cerca no tenen cap referència.

Però ho fan fàcil:

Per un preu simple i moderat que pagarà cada mes, et donen la possibilitat d’agregar altres aplicacions ja construïdes al seu lloc per a ajudar-lo a promocionar el seu lloc.

Ara, suposem que desitja agregar el seu nom de domini al seu lloc web com ho hagués fet qualsevol lloc web, bé, aquí les coses comencen a canviar, haurà d’actualitzar el seu actual pla i realitzar pagaments mensuals perquè li permetin tenir d’aquesta manera. 

Segons la lògica.. haurà de començar a agregar més i més diners al seu pressupost a mesura que actualitzi el seu pla i agregui aplicacions que permetin fer qualsevol de les coses bàsiques que farà un lloc web normal com podria ser en WordPress.

Disseny web WordPress a Barcelona

Ets un dissenyador web creatiu?

Si no pots oblidar-te de fer que el teu lloc es vegi com els que col·loquen a una sala d’exposició, les capacitats i funcionalitats poden ser allí, però molts estaran d’acord amb nosaltres que crear un lloc web agradable i atractiu és alguna cosa que no tots poden o saben fer.

Nosaltres hem estat fent llocs web durant molt de temps i si dónes un cop d’ull al nostre portfoli, podràs veure que ràpid i en quina freqüència canvien les tendències online sobre els dissenys.

En cas de no ser un bon dissenyador web necessitaràs d’algú que treballi per a tu, així que aquí anem, més diners a invertir de la teva butxaca. 

Aquí la gent dirà que disposen de moltes plantilles prefabricades llestes per a usar, i el que aquestes persones no saben és que en cas que tu també ho facis.

Et trobaràs que a mesura que la teva “marca” i la teva web evolucioni es veurà com un miler d’altres llocs web de persones que van triar la mateixa plantilla que ells. Per descomptat, quant millor és la plantilla, més persones la utilitzen.

Investigant una mica abans d’involucrar-se amb una empresa que ofereix els seus serveis de manera gratuïta, però que encara té diners per a campanyes publicitàries massives i aquí va una altra gran decepció per a nosaltres novament, basat en les nostres cerques, aquesta és la pitjor part.

Anem a una d’aquestes companyies per a crear “la teva web” o per “el teu negoci” i ens sap greu informar-te que el que facis amb aquestes companyies mai serà teu ni tampoc seràs els propietari.

Si algun dia decidim pagar per aquests tipus de serveis, serà una quantitat de diners mensual, i aquest no és el millor pla de negocis ideal. 

Tenim males notícies, i és perquè l’agencia especialitzada en disseny web per a crear un projecte únic per a vostè i gastar tots aquests diners en aplicacions i actualitzacions. NO PODRÀ FER SERVIR els servidors d’aquestes companyies.

Si decidim que volem tenir la nostra pàgina web en un altre lloc o necessites coses que no estan disponibles a la botiga d’aplicacions d’aquestes companyies. Ja ens podem oblidar d’això, tots els diners, el temps i l’esforç invertits hauran estat en va.

Conclusions de fer una pàgina amb Wix o 1&1: 

No perdem el temps i els diners llogant un lloc web on publicarem el nostre negoci. La presència online en el món dels negocis d’avui és un requisit, però necessita el correcte per a poder competir i créixer sobre la base. 

No hem de cometre l’error que molts ja han fet creure en les campanyes publicitàries dirigides a tots nosaltres i que representen el missatge equivocat. 

Trobar una agència de disseny web a Barcelona adequada no sempre és un camí fàcil, però continua sent el correcte i l’únic que pot brindar-nos el que realment necessitem sense complicacions.

Evita sempre les empreses o portals de creació de llocs web gratuïts!!