Posicionament SEO local per a negocis - NEXTWEB

El posicionament SEO local o també dit NAP, correspon a l’acrònim i a la traducció de l’anglès que significa nom, adreça, telèfon, és utilitzat també en l’àmbit del màrqueting digital espanyol: N: Name A: Address P: Phone.  

NAP per al SEO local? per què és important?

El NAP és essencial per a les empreses que volen aconseguir un posicionament local de manera orgànica quan un client o usuari realitza una cerca local.

Posicionament SEO local per a empreses i negocis

Les dades de NAP apareixen en diversos llocs, incloses les cerques de Google, les pàgines on hi ha directoris d’empreses, etc.

Pel fet que aquestes dades apareixen en diversos llocs diferents, és crucial que sempre siguin consistents.

Per exemple, si la nostra empresa es cridés STARBUCKS COFFEE. La seva adreça és C/Granados 163 i el seu número de telèfon és 123 456 789. En el teu lloc web, això podria aparèixer com:

STARBUCKS  C/Granados 163 Telèfon: 123 456 789

No obstant això, en un altre lloc web, com Bing, la teva empresa apareix com: STARBUCKS COFFE C/Granados 163 Telèfon: 123 456 789

I el directori de negocis de Pàgines Grogues podria tenir: STARBUCKS COFFEE Carrer Granados 163 Barcelona Telèfon: 123 456 789

Els motors de cerca tenen dificultats per a determinar si aquestes empreses són les mateixes, per la qual cosa tenen dificultats per a posicionar de manera local el seu negoci correctament.

SEO LOCAL per a petites empreses

La situació pot ser encara més complexa si la teva empresa té diverses ubicacions o si disposes d’un telèfon gratuït, així com un apartat de correus, o qualsevol altra variació.

✅ On s’enumeren les dades NAP?

El teu NAP i les seves dades comercials importants no sols existeixen en els llocs web als quals els enviem, sinó que també existeixen en diversos altres llocs de la web.

Existeixen diversos directoris comercials i altres llocs web de dades comercials i molts d’aquests directoris i llocs web copien o importen dades d’altres llocs web.

Això significa que, si tens una inconsistència NAP en un lloc web, diversos altres llocs podrien detectar aquest mateix error.

Això podria significar que la teva informació podria existir en diverses formes en diferents llocs de la web. La consistència del NAP és crucial per a posicionar localment.

Google MyBusiness

Això confon a Google i també pot ser confús per als clients. De fet, pel fet que existeixen tants directoris que es busquen entre si a la recerca d’informació comercial, també és difícil corregir els problemes de coherència de NAP.

✅ Correcció de problemes de consistència NAP

Per exemple, pensa en una situació en la qual el directori A i el directori B tenen informació NAP inconsistent per al seu negoci.

posicionament web

Suposem que el directori A té la informació correcta i que l’altre necessita ser reparat.

Ara, és possible que puguis solucionar els problemes i fer canvis en el directori B, però és possible que no s’adoni que B obté la seva informació d’un altre directori (directori C).

Quan canvia B perquè coincideixi amb A, B escaneja el directori C, s’adona que hi ha una llista en C que no apareix en B (perquè la va canviar) i crea automàticament una nova llista en B que coincideix amb C.

Ara té la correcta informació sobre A i B, però també dos llistats sobre B que són inconsistents, així com informació incorrecta sobre C.

Et sona confús?, ho és. També és difícil de resoldre a causa de la complexitat de la situació. La consistència del NAP és important.

Si el teu lloc web no està en el lloc on desitges que se situï en els resultats de cerca locals, nosaltres podrem treballar amb el posicionament web per a analitzar quina és la situació.

Posicionament local en cercadors

✅ Conclusió sobre la importància del posicionament SEO local

Hem de determinar la millor pla d’acció i fer els ajustos correctes per a millorar les posicions de Google i altres motors de cerca que se centren cada vegada més en els resultats de cerca locals quan les persones busquen negocis.

Si no classifiques molt bé la teva ubicació, et perdràs molts negocis potencials.

Gràcies a la plataforma Google My Business, el posicionament seo local del nostre negoci tindrà major visibilitat, gràcies a la geolocalització, amb ella, potenciarem les visites i les interaccions.

Per aquest motiu, hem creat una guia de com crear la nostra fitxa de Google My Business.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació o resoldre possibles dubtes.

Similar Posts