Marketing Digital

Nextweb oferim una varietat de serveis de marketing digital que faran créixer i desenvolupar el teu projecte online.

Landing Pages + Microsites

Necessites una web d’aterratge (landing page) per captar més seguidors i augmentar la teva llista de contactes? Vols explicar dins el teu lloc web un producte estrella o un nou servei mitjançant un micro-site? A Nextweb ens encantarà ajudar-te!

Creació de continguts

Nextweb sabem que en el marketing “El contingut és el rei”, i per això el teu web necessita de textos originals, fotos professionals, vídeos sorprenents per captivar als teus seguidors i enganxar a un nou públic.

Xarxes Socials

Si el contingut és el rei, el context és la reina. Per això a Nextweb gestionem els teus perfils a les xarxes socials: creem contingut original i cridaner que generi engeigment amb la teva empresa, interaccionarem diàriament amb els teus seguidor@s i cercarem nous a Facebook, Instagram, Twitter o la xarxa que millor s’adapti als teus objectius.

Mailmarketing + Newsletters

És fonamental que mantinguis viva la relació amb els teus clients i que estiguin al dia de les novetats de la teva empresa i els teus projectes. Mantingues una comunicació innovadora i dinàmica amb les nostres campanyes d’email marketing i newsletters.

¿Treballem junts?


Accepto les condicions d'ús i la nostra Política de Privacitat