Dissenyar la teva Pàgina Web Professional a Barcelona

La teva empresa s’està plantejant un nou disseny web? Llavors sorgeix la pregunta: Com dissenyar la teva pàgina web professional?

Pàgina Web Professional a Barcelona
Però quan intentes comunicar totes aquestes idees emocionants als dissenyadors, t’adones que és possible que estiguis parlant diferents idiomes, sense un intèrpret.

Ara no ens mal interpreteu: estimem als nostres clients. De debò, són els millors! I no hi ha res millor que treballar en un projecte de disseny de pàgina web per a persones entusiasmades i apassionades pel que fan.

Però quan l’èxit d’un projecte depèn de la comunicació i interacció entre dos equips molt diferents, és útil tenir una guia.

Aquí hi ha alguns consells perquè treballar amb “nosaltres” els dissenyadors sigui el més senzill possible:

✅ Triar un líder de projecte

Podem tenir 20 persones en l’empresa que necessitin revisar i aprovar els nostres dissenys quan els hi enviem, però necessitem saber amb qui parlar perquè el nostre projecte avanci de manera eficient.

El projecte es detindrà i fins i tot pot revertir el curs si no podem comunicar-nos amb la persona correcta en els moments concrets, i això pot generar molta frustració i retards en els resultats.

En general, és millor triar a una persona perquè sigui el seu portaveu i després coordinar el projecte des d’allí; confia en nosaltres en aquest cas.

✅ Mostra’ns el que vols

Nextweb - Diseñar tu Página Web
Com a dissenyadors, adoptem un enfocament visual de gairebé tot el que fem, per la qual cosa per a obtenir els millors resultats, mostra’ns el que t’agrada.

Envia’ns imatges, captures de pantalla, enllaços, qualsevol cosa que vegis que pugui servir d’inspiració per al projecte de disseny de la vostra pàgina web.

Farem la nostra pròpia recerca de qualsevol manera, però definitivament farà que tot el procés sigui més fàcil si estem en la mateixa pàgina des del principi.

✅ Coneix els teus actius

Els dissenyadors es tornen bojos amb els arxius de Sketch, imatges d’alta resolució, guies de marca i actius ben organitzats.

De debò, aquestes coses fan que el nostre treball sigui molt més fàcil, i proporcionar-nos això ens dona més temps per a dedicar-nos a un disseny estel·lar.

Especialment quan no hem de lluitar per a recrear el seu logotip en format vectorial.

✅ No donis res per descomptat

Pots, i has de dir-nos quan estem fent alguna cosa que no t’agrada, però donar-nos una llista d’idees, comentaris i crítiques menyspreadores quan estem a la part d’un disseny retardarà completament el procés.

Ens has contractat per la nostra gran creativitat, idees i l’experiència, i estem treballant tan dur com és possible per a fer el teu somni realitat.

Nextweb - Página Web Profesional
Ens encantarà escoltar comentaris i suggeriments constructius, i a més sabem que cada part d’aquest projecte és molt important per a tu, recorda que nosaltres també sabem el que estem fent.

Dir-nos coses que estem fent bé també contribueix al fet que obtinguem exactament el que desitgem i augmenta la nostra autoestima, totes dues coses bones.

✅ Recorda per a qui és el lloc web

Veiem als consumidors que sol·liciten canvis en la seva pàgina web o que realitzen actualitzacions de les pàgines web en temps real per moltes causes.

Però una de les més freqüents i més molestes és quan els clients sol·liciten canvis que clarament estan destinats a atreure a un actor intern.

No podem dir això en veu alta o amb suficient freqüència: el teu lloc web és per als seus clients, no per a vostè.

Què significa això? Vol dir que la navegació del teu lloc ha d’estar plena de paraules clau o termes que són populars entre els cercadors, i no usar frases que només es pronuncien dins d’un negoci.

L’experiència de l’usuari en el nostre lloc web ha de ser determinant perquè experimentin una bona sensació i per tant, romanguin més temps en ella.

Dissenyar la teva Pàgina Web Professional a Barcelona
El que es traduirà automàticament en un millor posicionament i per tant, una major visibilitat en Internet.

Significa que els colors en el lloc probablement no són tan importants com creieu, tret que estiguem parlant de Calls To Action.

Sobretot, significa que les pàgines amb valor de cerca han de trobar-se fàcilment i que els formularis de contacte o descàrrega han de ser ubics, després de tot, si el lloc és per als nostres clients, no haurien de poder usar-lo per a posar-se en contacte amb nosaltres quan ho necessitin?

✅ Torna’t boig

No tinguis por de demanar-nos alguna cosa fora de la caixa. Et farem saber si la teva idea és increïble o impossible o simplement un mal disseny (de la millor manera possible, per descomptat), però almenys presentar-nos la idea ens dona l’oportunitat de provar una cosa més increïble.

Honestament, estem totalment per sobre dels “estàndards” en la indústria, i volem donar-te alguna cosa que superi les teves expectatives.

I quan et suggerim alguna cosa, mantingues la ment oberta perquè també tenim algunes idees genials de tant en tant.

✅ Creu-nos quan diem que ens importa el dissenyar la teva pàgina web professional

Els dissenyadors web també som persones. Creu-nos quan diem que volem sincerament que el llançament del teu lloc web sigui un dels millors dies de la teva vida.

Si no estem treballant junts, ens resulta cada vegada més difícil concentrar la nostra energia creativa en el teu projecte.

Presa aquests consells i només recordi això: si ets un client preparat, apassionat, respectuós i receptiu, és molt més probable que siguem dissenyadors entusiasmats, motivats i eficients.

El que porta a la creació d’una bella amistat (i lloc web).

Necessites dissenyar la teva pàgina web professional per al teu negoci, empresa?

Llavors no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i en un temps rècord et lliurem un pressupost a mida. 👍

Similar Posts