com mantenir als usuaris en la nostra pàgina web

✅ Com mantenir als usuaris en la nostra pàgina web

Les pàgines web poden tenir diferents aspectes, però existeixen formes comprovades de mantenir als seus visitants en el nostre lloc web. 4 formes de com mantenir als usuaris en la nostra pàgina web.

Aquestes formes poden ajudar a augmentar la participació, el temps en la pàgina i el trànsit de la nostra pàgina web, al mateix temps que redueixen les taxes de rebot.

El més important en desenvolupar un lloc web amb les seves pàgines i seccions és tenir sempre en compte la intenció dels visitants.

Mentre escrivim el contingut, hem de fer-nos aquestes preguntes:

  1. La pàgina web proporciona bon contingut per a l’usuari?
  2. Aquesta pàgina proporciona informació valuosa per a l’usuari?
  3. O és aquesta pàgina únicament una pàgina de navegació, destinada a dirigir als visitants a diferents llocs?
  4. Explorem 4 maneres de mantenir als usuaris en la nostra pàgina web

✅ Utilitzem el vídeo per a mantenir als usuaris interessats ​​i en la pàgina

Una forma molt vital i comprovada de mantenir als usuaris en el nostre lloc web és utilitzar el vídeo.

El vídeo és molt poderós per a mantenir a les persones en els llocs web perquè pot mantenir als visitants interessats ​​i voler veure el vídeo complet, especialment si produeix vídeos informatius de format més llarg o explica conceptes que no són fàcils de comunicar per text.

Les persones són més aptes a mirar vídeos ara més que mai.

👉 Inserir vídeo per a fomentar la participació dels visitants

Podem incrustar vídeos de YouTube o vídeos de tercers en les pàgines i publicacions d’una pàgina web per a mantenir als visitants interessats ​​en el contingut dels nostres lloc web.

Això ajuda particularment en l’ús mòbil perquè a vegades es passa per alt quant hauria de desplaçar-se un visitant i  poden arribar a cansar-se.

cómo mantener a los usuarios en nuestra web


Si els visitants poden veure un vídeo molt més simple que explicar conceptes i després hi ha una anomenada a l’acció, probablement obtindrem una major conversió d’això i també mantindrà als usuaris més temps en la pàgina en particular i en el lloc web.

👉 Traduir el vídeo i incloure’l en la pàgina

Una forma poderosa d’aprofitar la potència addicional del vídeo és traduir-lo sota el vídeo. Les persones que produeixen podcasts sovint creen podcasts i després els tradueixen.

Hi ha persones que els agrada llegir en comparació amb mirar vídeos i a algunes persones els agrada mirar vídeos. A uns altres els agrada escoltar vídeos i llegir el text.

👉 El vídeo es pot gravar en telèfons o professionalment

En el món d’avui, definitivament desitgem mantenir a les persones en la nostra pàgina web utilitzant molt el vídeo.

Podem fer-lo a través del telèfon mòbil o gravar els vídeos de manera professional amb l’objectiu d’obtenir millor qualitat per a la nostra web.

Usuarios en nuestra página web


L’ús del vídeo ens ajudarà a proporcionar un contingut gràfic diferent del contingut i també mantindrà a les persones involucrades en el nostre lloc web.

✅Divideix seccions de text grans en pàgines web

Una altra forma comprovada de mantenir als visitants en un lloc web és fer un bon ús de les seccions per a dividir el contingut.

Per tant, hem de pensar en com pot dividir llargues seccions de text.

Molta gent només vol escriure text i més text com a part del contingut de format llarg per a classificar-se amb finalitats de SEO.

El que la gent no sempre s’adona és si els seus lectors realment trobaran valor en aquest contingut.

En un dels nostres post us deixem 4 Pautes de SEO per a escriure magnífics titulars.

Per tant, mantenir a les persones en el lloc web és molt important, i es necessita l’ús d’encapçalats i components visuals.

cómo mantener a los usuarios en nuestra página web


Si disposem de molt de text, hem de pensar en com es pot mostrar o dividir amb vídeos, imatges, gràfics o llistes o altres components atractius, alguna cosa que farà que la pàgina en general sigui més visualment atractiva per als usuaris que naveguin per ella.

Recomanem usar alguns gràfics quan sigui possible, però ens hem d’assegurar que, quan usem gràfics i components visuals relacionats, responguin a dispositius mòbils.

És molt important que els usuaris de dispositius mòbils puguin veure aquests components gràfics.

✅ Assegurem-nos de no distreure’ls i com mantenir als usuaris en la nostra pàgina web

Una altra forma comprovada de mantenir visitants en el nostre lloc web és eliminar o minimitzar les distraccions.

No desitgem distraccions com a elements que parpellegen en tot el lloc, pop ups de subscripció, elements que cobreixin el text o molestos baners push.

La secció de contingut ha d’estar molt neta, que els visitants puguin veure el contingut clarament i que puguin llegir-lo fàcilment.

És fonamental assegurar-se que les fonts i la marca de la nostra empresa siguin consistents en tota la pàgina web.

En general, volem brindar una excel·lent experiència d’usuari als visitants.

Si tenim coses volant dins i fora de la pantalla, creant distraccions, les persones són més propenses a abandonar el lloc web amb major rapidesa.

Això és especialment cert si estem tractant de generar clients potencials, a vegades usem el principi KISS “Que sigui simple, estúpid!” és un principi de disseny que estableix que els dissenys i / o sistemes han de ser el més simples possible. Donarà els millors resultats.

✅ Una taula de continguts pot augmentar el temps en la pàgina

Finalment, una quarta forma comprovada de mantenir visitants en el seu lloc web és presentar una taula de contingut.

Si té un contingut llarg, sempre desitja tenir una taula de contingut per a ajudar els visitants a navegar la informació.

Permetem que els visitants redueixin les seccions que són més importants per a ells. Especialment si estem escrivint guies o contingut de format llarg amb 1.500 paraules o més.

Hem d’incloure encapçalats en els quals es pugui fer clic en la taula de contingut perquè les persones puguin accedir a cada secció a la qual desitgen accedir sense haver de desplaçar-se tant cap avall de la pàgina, un exercici esgotador en pantalles de telèfons mòbils.

Això ajudarà a mantenir als visitants en la pàgina molt més temps. 

Similar Posts