Páginas Web en WordPress famosas

Actualment, WordPress és, amb gran diferència, el més popular dels sistemes de gestió de continguts, amb prop del 35% de les pàgines web. Penses que WordPress està destinat només a petites empreses?

Penses que WordPress està destinat només a petites empreses?

Així que. Qui ho utilitzen? Quines empreses de prestigi utilitzen WordPress? Quins són? A continuació us presentem 18 llocs web en els quals heu fet ús d’aquest gestor de continguts.

Fer el disseny d’una pàgina web és una necessitat imperiosa per a les empreses i també per a particulars.

Hi ha nombroses possibilitats per aconseguir-ho, encara que segons els especialistes en l’àmbit, la gran alternativa és WordPress. Coneixes el motiu?

El primer és que funciona sent una plataforma gratuïta a més mitjançant un desemborsament mínim. D’altra banda, no exigeix ​​grans conceptes per al seu maneig, de manera que les pàgines web de WordPress. Podran ser realitzades per principiants.

Algunes de les funcionalitats de WordPress

  1. Està configurat com un programa de programari lliure.
  2. Permet adaptar-se als possibles canvis al panorama virtual, ja que està en contínua evolució i creixement.
  3. A WordPress podeu personalitzar els llocs, amb dissenys creatius i diferents d’altres pàgines web.
  4. Com ja dèiem, no cal que sapiguem de programació.
  5. Un cop instal·lat WordPress al teu domini, el mateix lloc és de la teva propietat.
  6. És molt senzill de manejar per als mateixos usuaris de la pàgina web.
  7. A més, si busques ranquejar als motors de cerca, és el millor sistema de gestor de continguts.
  8. Si busques a internet, t’adonaràs de com les pàgines que es creen amb WordPress són de tota mena i mida.
  9. Compte amb facilitats per a ser migrat a un altre allotjament.
  10. Empleat en qualsevol classe de negoci, ja que n’assegura l’efectivitat.
  11. És compatible amb el protocol HTTPS, la qual cosa ho fa molt més segur.

La popularitat d’aquest gestor de continguts, per tot això, ha anat augmentant amb el transcurs dels temps, substituint els contendents més coneguts, com són Joomla o Drupal.

Pàgines web dissenyades en WordPress

No segueix cap ordre en particular, hi ha informatives, institucionals, esportistes, estrelles de la música, famosos actors, empreses, diaris, etc.

Sony Music

Al món de la música discogràfica una de les companyies més reconegudes és Sony Music Entertainment.

Pàgina oficial de Sony Music

Actualment, aquesta empresa és propietària d’un directori que comprèn una gran varietat d’artistes locals i les grans estrelles del panorama internacional.

The New York Times

Es tracta del lloc corporatiu del New York Times, un rotatiu de Nova York amb gran influència i prestigi a una escala mundial.

The New York Times official webpage

Amb WordPress van aconseguir aprofitar i optimitzar la seva pàgina web.

The Walt Disney Company

The Walt Disney Company WebSite Official

Com ja sabeu, The Walt Disney Company està entre els més famosos proveïdors de diversió, entreteniment i informació del planeta. Per això, han utilitzat aquest portal de WordPress per potenciar el seu negoci.

Toyota

Aquesta companyia és molt coneguda per ser també un dels fabricants mundials d’automòbils més grans. A la seva filial de Toyota al Brasil usen WordPress per consolidar el seu lloc web.

Pàgina web a WordPress de Toyota Brasil

The Sun

És un magazín online del Regne Unit, el qual ha guanyat una gran popularitat a causa de la informació oferta sobre les novetats, els esports i l’entreteniment.

The Sun WebSite Official

Els que segueixen aquesta pàgina web pot saber de tot el que passa en l’esdevenir del dia a dia de les grans celebritats.

Vogue

Vogue WebSite Official

Segurament, si ets dona, alguna vegada has accedit a la web de Vogue, ja que inclou les últimes tendències en moda, articles de bellesa, estilisme de les celebritats, informació sobre les setmanes vinents de la moda, crítiques culturals i continguts en vídeo.

aThemes

Ofereix fantàstiques plantilles per a WordPress, siguin gratuïts o prèmium. Resulten senzills però també atractius.

Athemes Official pàgina web a WordPress

Sobresurten per la comoditat d’ús i pel disseny. Addicionalment fan servir Easy Digital Downloads.

Fernando Alonso

La pàgina web oficial dels dos cops campió del Mundial de Pilots de Fórmula 1 i campió del Món de Resistència Fernando Alonso.

Pàgina oficial de Fernando Alonso a WordPress

Va ser creada en WordPress per promocionar, la seva carrera esportiva, biografia, novetats actuals i la seva pròpia marca Kimoa

AMC

En primera instància citem el portal d’AMC, cadena de televisió americana que pertany a AMC networks.

AMC networks pagina web

Els interessats poden ingressar-hi per veure sèries de televisió com: The Walking Dead, Fear the Walking Dead, Humans i Halt and Catch Fire.

Creative Commons

Té com a objectiu que els seus coneixements i la seva creativitat es puguin compartir per tal d’aconseguir un univers més just, assequible i fins i tot innovador.

Creative Commons official webpage

Així mateix, es proposa utilitzar el màxim potencial d’Internet per a promoure una nova era de progrés, evolució i productivitat.

Spotify

T’agrada la música? Amb Spotify tindràs accés a milions de cançons. A més, comparteix novetats, esdeveniments, comentaris i entrevistes al vostre bloc.

Lloc web de Spotify blog

Beyonce

La pàgina web de Beyonce, on podreu trobar el vostre perfil biogràfic, èxits, les vostres fotos i la seva agenda de concerts.

Pàgina web de Beyoncé a WordPress

També es poden veure els vídeos i fins i tot les imatges corresponents a aquesta coneguda cantant.

The Rolling Stones

Per tal de conservar la seva audiència, els Rolling Stones han creat aquest portal que recull les darreres novetats de la formació, concerts propers, vídeos i una secció de venda de marxandatge.

The Rolling Stones official webpage

Katy Perry

Dins les pàgines creades amb WordPress es troba el lloc oficial de la cantant i autora nord-americana.

Lloc web oficial de Katy Perry en WP

La biografia, les novetats, els vídeos, les llistes de cançons, els temes per a mòbils, així com el llistat de concerts.

Mercedes Benz

Que és una de les majors marques del món utilitza WordPress a la seva pàgina web global. Amb un disseny molt elegant i de gran qualitat, amb un look and feel d’acord amb la marca.

Pàgina oficial de Mercedes Benz en WordPress

El portal ressalta imatges i vídeos dels seus automòbils. A moltes de les pàgines es mostren les imatges a tot color en forma de sliders.

Xocolata Valor

L’empresa Xocolates Valor, forma part de les marques que han optat per WordPress en allò que es refereix a la comercialització en línia.

Pàgina web de Xocolates Valor a WordPress

En què ens presenta la seva oferta tant de productes com de sabors variats, i que van més enllà dels clàssics, fins als més innovadors.

Leo Messi

La marca Leo Messi conforma els valors que demostra el jugador Leo Messi tant dins com fora del camp.

Web oficial de Leo Messi

Es tracta de transmetre els valors, l’esperit de l’esport del jugador des del camp fins a la roba.

Sylvester Stallone

Qui no coneix Sylvester Stallone? Personatge mediàtic que disposa de la seva pròpia pàgina web realitzada a WordPress on promociona la seva imatge, biografia, fotos i reportatges.

Pàgina web de Stallone amb WordPress

Conclusió

Qui s’hagi entretingut a recórrer alguns dels exemples anteriors, ja es pot fer una idea de la gran versatilitat de WordPress com a gestor de continguts.

El ventall de possibilitats de WordPress no té límits.

Pots visitar el nostre portfoli de projectes on veuràs tots els dissenys creats fins ara. A NEXTWEB dissenyem pàgines web per a tota classe de clients, amb dissenys sempre fets a mida.

Som especialistes i ens encarreguem de crear el disseny que millor s’adapti a la teva empresa i que et trobin fàcilment gràcies, el nostre servei de posicionament SEO.

Similar Posts