Disseny web a mida a Barcelona

Què entenem per disseny web a mida?

El disseny web a mida o personalitzat és el procés de crear una pàgina web des de zero. Això inclou dissenyar el lloc, codificar-ho i implementar-ho.

El disseny web personalitzat és molt diferent al disseny web basat en les denominades plantilles, ja que les plantilles sovint estan dissenyades per a ús general i tenen opcions de personalització molt limitades.

 Disseny web a mida a Barcelona

Per què necessito una pàgina web amb disseny personalitzat?

Les pàgines web dissenyades a mida són la millor manera de transmetre el teu missatge a les persones que visiten el teu negoci o projecte online.

Hi ha moltes raons per les quals un disseny personalitzat és necessari per a un lloc web

Per a ser més creatiu i innovador en el disseny del teu lloc, necessitaràs sí o sí que comptar una web que es projecti des de zero.

Un diseño a medida también te permite tener un sitio que es único y no solo otro similar a muchos…😉

També tens més control sobre el que vols perquè s’ha dissenyat per a tu i no de manera general amb una planificació estàndard.

Planificació del lloc per a un disseny web i desenvolupament reeixit

La planificació del teu lloc web és un pas important en el procés de disseny i desenvolupament.

Inclou l’anàlisi de les necessitats i objectius que hauria de tenir el lloc, l’avaluació de la competència, i la decisió sobre una estratègia de contingut, entre altres coses.

El primer pas en la planificació de la pàgina web és analitzar les necessitats i els objectius de la teva empresa o projecte.

Aquests han de definir-se clarament abans de prendre qualsevol altre pas.

Les necessitats d’un lloc web dependran del seu propòsit, audiència, grandària, pressupost, etc.

Procés de disseny de web

Per exemple, si l’objectiu de la teva empresa és augmentar les vendes en un 10% durant els pròxims sis mesos, llavors aquest objectiu ha d’incorporar-se al procés de disseny i desenvolupament del teu web.

També és fonamental avaluar altres llocs dels teus competidors directes. Què estan fent bé i malament?. Què podem aprendre i com hem de millorar les seves propostes?

Quina és la diferència entre un disseny web a mesura vs plantilla web?

Les plantilles web són un conjunt de codi escrit prèviament que es pot utilitzar com a base per a crear llocs web.

Aquestes plantilles contenen elements comuns com encapçalats, peus de pàgina, barres de navegació i altres característiques.

El disseny web personalitzat és un procés de disseny i codificació d’un lloc web des de zero.

Aquest és un procés molt més eficient que usar plantilles, ja que implica dissenyar tots els aspectes del lloc web de manera personalitzada i adaptada a les necessitats del projecte.

Dissenyant web

El disseny web a mida a Barcelona és millor si l’empresa vol crear la seva pròpia aparença única o si vol alguna cosa que el seu equip intern pugui personalitzar sobre la marxa.

Al final es corre el risc de no respondre inicialment al que el projecte necessita si no a l’inrevés: es “adaptaran” els continguts aportats per la plantilla pre-dissenyada a a l’empresa o emprenedoria.

Per què triar la plataforma de disseny web WordPress?

La plataforma de disseny web WordPress és una de les més populars. Segons dades actualitzades ho utilitza gairebé la meitat dels llocs web a tot el món.

Té una interfície d’usuari simple i intuïtiva que facilita el treball dins del lloc (back end) per a publicar post en el Bloc, per exemple.

La plataforma de *WordPress també és de codi obert, cosa que significa que una comunitat global de desenvolupadors la millora i actualitza constantment.

Aquesta innovació constant possibilita que la plataforma web de WordPress sempre està actualitzada en la seva codificació i preparada per al SEO.

https://www.nextweb.cat/ca/posicionament-web-seo-a-barcelona/
Disseny web personalitzat

WordPress és el sistema de gestió de continguts o CMS (Content Management System) WordPress més popular.

Llocs de la rellevància com l’empresa Walt Disney, un dels principals productors i proveïdors d’entreteniment i informació del món, l’utilitzen en les seves pàgines webs corporatives.

Avantatges de tenir una web amb disseny personalitzat

Una web amb disseny a mesura a Barcelona pot ajudar-te a aconseguir més clients. El més important és tenir una pàgina web que sigui receptiva i enfocada als objectius.

L’altre avantatge de tenir un disseny personalitzat és que t’ajuda a ser únic. A l’hora de posicionar i definir el teu servei i/o productes, segurament voldràs diferenciar-te dels teus competidors.

Necessites un disseny web a mida a Barcelona?

Ens encantarà ajudar-te a aconseguir els teus objectius

Similar Posts