Optimització de motors de cerca

✅ L’optimització de motors de cerca en els resultats SEO

Què exploren els motors de cerca?

L’optimització de motors de cerca fan que indexin el contingut en la web amb programes informàtics anomenats “boots”, que es mouen a través dels llocs web “arrossegant-se” d’un enllaç a un altre.

Per a proporcionar els resultats de cerca més útils, els motors de cerca avaluen les pàgines en termes de

: – Rellevància: la rellevància del contingut en un lloc depèn de quin tan a prop coincideixi amb una consulta de cerca.

El contingut d’un lloc es considera més rellevant quan els termes consultats apareixen en el títol o encapçalats del contingut i les etiquetes HTML.

Popularitat: la importància d’un lloc web es mesura per la quantitat de vegades que altres llocs enllacen amb ell.

Aquests es denominen vincles de reculada, i quan provenen d’un lloc molt respectat, com “La Vanguardia”, per exemple, tenen més pes.

✅ 6 maneres d’impulsar el SEO

Paraules clau rellevants per els cercadors

Hi ha moltes maneres de millorar la classificació del nostre lloc en els principals motors de cerca, i hem nomenat sis per a començar:

✅ Aquí van les sis maneres:

Fer un brainstorm “pluja d’idees” de paraules clau que la nostra audiència podria usar per a trobar-nos.

👉 Crear contingut únic al nostre pàgina web

Cada vegada que agreguem contingut al lloc web (publicacions en el bloc, descripcions de productes, una secció “Sobre nosaltres”, etc.) ha de ser ric en aquestes paraules clau.

El contingut únic i de qualitat també li dona a altres pàgines web raons per a vincular-se amb nosaltres, la creació de vincle és part del factor de popularitat que els motors de cerca paren esment.

👉 Col·locar paraules clau en llocs adients

Aquestes mateixes paraules clau han d’aparèixer en els títols, encapçalats i subtítols de la nostra pàgina (en termes de contingut i codi).

Tanmateix, això no significa que hàgim de ficar-los on puguem. Usa’ls on siguin rellevants, i si no ho són en uns certs llocs, reemplaça-ho amb paraules que sí que ho siguin.

👉 Crear un mapa del lloc web

Els sitemaps poden millorar el SEO en mostrar enllaços a pàgines en el nostre lloc que, en cas contrari, els robots dels motors de cerca podrien perdre.

Estructura les pàgines de la teva pàgina web d’àmplies a específiques, i tracta de mantenir-les a no més de tres clics de la pàgina d’inici.

Les eines per a webmasters de Google, disponibles a través del seu panell de control, ens explica com crear mapes de lloc i enviar-los a Google.

👉 Agregar enllaços amb text d’ancoratge fort

Quan vinculem a pàgines web rellevants, informa els lectors a on els hi envia.

El text ancora (la redacció que es mostra en un enllaç) ha de coincidir estretament amb la URL a la qual apunta.

Per exemple, aquí hi ha dues maneres de vincular a www.nextweb.cat : Text d’ancoratge fort:Consulti les Eines per a webmasters de GoogleText d’ancoratge feble: “Consulti les Eines per a webmasters de Google,

✅ Passos a seguir per a indexar el teu lloc web

Per a donar d’alta una web en Google el principal requeriment és disposar d’un compte en el cercador i comptar amb la URL del projecte.

Posicionamiento SEO

👉 Enviar la nostra pàgina web als motors de cerca

Bing i Yahoo, se situen per darrere del rei dels cercadors, hem de tenir-los en compte en cas que la nostra web estigui orientada al mercat americà on Bing està just per darrere de Google.

Baidu (la Xina) i Google (Occident) són els líders mundials entre els motors de cerca.

Nosaltres com a professionals del sector, sempre que llancem una web la registrem en els principals motors de cerca.

👉 Contactar sempre amb professionals

Pots consultar les solucions de SEO incloses en la nostra secció. En Nextweb t’ajudem a elevar la teva classificació en els resultats de cerca locals a través de l’anàlisi professional de paraules clau i la creació d’enllaços estratègics.

Maximitzem els resultats de SEO a nivell nacional.

L’optimització de motors de cerca en els resultats

L’objectiu de l’optimització SEO no és un altre que el de posicionar la pàgina web entre les primeres pàgines en els resultats dels motors de cerca. Però això no resulta gens senzill.

Requereix de molt de temps i de modificacions constants per a incrementar el posicionament en els cercadors.

Similar Posts