Tienda online con WordPress

Pots tenir la teva botiga online WordPress usant WooCommerce, ja que aquesta última és una solució de comerç electrònic de codi obert que ha estat desenvolupada per Automattic, la mateixa gent que va crear… WordPress!

Està dissenyat per ser una plataforma altament flexible i personalitzable, cosa que significa que pot ser utilitzat per a molts tipus diferents de botigues en línia.

És compatible amb les principals passarel·les de pagament, incloent-hi PayPal i Google Checkout. També permet vendre productes digitals com llibres electrònics, MP3 i descàrregues digitals.

La solució també inclou una botiga web integrada que permet crear una botiga en línia totalment funcional amb molt poc esforç.

WooCommerce ofereix una opció gratuïta de suport per xat 24/7 a través de correu electrònic o telèfon que pot ser força útil si tens algun problema d’instal·lació o configuració de la teva botiga.

WooCommerce és una fantàstica plataforma de comerç electrònic. És una de les plataformes més personalitzables i amigables amb el SEO que hi ha, i té milers d’extensions que poden fer que la teva botiga sigui encara millor.

Si estàs pensant a utilitzar WooCommerce per a la teva botiga en línia, llegeix aquesta guia sobre per què l’hauries d’utilitzar, és la plataforma més personalitzable que existeix.

WooCommerce es basa en WordPress, dels millors gestors de continguts ( CMS) més popular del món.

Et permet personalitzar la teva botiga perquè s’adapti a la teva marca i ofereix funcions com ara el disseny responsiu, les pàgines de productes amb ressenyes i descripcions, les pàgines de pagament amb vista ràpida i molt més.

Si esteu buscant una plataforma de comerç electrònic que ho pugui fer tot, des de crear un bell lloc web fins a acceptar pagaments en línia a través de Stripe o PayPal, llavors això podria ser just el que necessita.

Què és WordPress?

WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS). És una plataforma basada a la web que permet als usuaris crear i gestionar llocs web. La comunitat de WordPress ha desenvolupat una sèrie de plugins que amplien la funcionalitat del CMS.

WordPress és àmpliament utilitzat, té més de 27 milions de blocs i llocs web que l’utilitzen.

També té més de 40.000 temes perquè els dissenyadors puguin escollir. WordPress permet als usuaris afegir contingut, canviar-ne el disseny, afegir o eliminar pàgines i molt més sense haver de preocupar-se per cap mena de codificació o coneixement tècnic.

El bloc de WordPress us permet iniciar un bloc en minuts sense necessitat de coneixements tècnics. Llegeix el nostre article publicat si vols saber com augmentar les visites orgàniques al teu bloc de manera gratuïta

Això fa que sigui una plataforma perfecta per a les botigues de comerç electrònic, així com per a les petites empreses que volen donar a conèixer la seva marca a través dels esforços dels blocs.

Avantatges de WooCommerce

1) El SEO és de primera categoria

WooCommerce es basa en WordPress, una plataforma de codi obert que hi ha des de fa anys i que té moltes funcions de SEO integrades. Això fa que sigui més fàcil optimitzar la teva botiga per als motors de cerca com Google, Bing i Yahoo!

A més, quan afegeixes plugins com Yoast SEO o All in One WP Security Pro (que han estat creats específicament per a WooCommerce), es pot afegir encara més valor al procés d’optimització dels motors de cerca.

2) Per crear la teva botiga online amb WordPress hi ha una gran quantitat de documentació disponible

Botiga online a woocommerce

Hi ha una bona quantitat de documentació disponible tant per als desenvolupadors com per als usuaris.

La documentació està disponible en molts idiomes, per la qual cosa podeu triar llegir els documents en anglès, espanyol o qualsevol altre idioma que preferiu. La documentació és fàcil de trobar i navegar.

La referència de l’API de WooCommerce conté tota la informació que necessiteu sobre cada punt final, així com els paràmetres necessaris o opcionals per a cada punt final.

Això també inclou enllaços de tornada a través d’algunes de les seves API relacionades com Afegeix Producte i Actualitzar Producte.

3) La comunitat de WooCommerce és gran i activa

La comunitat de WooCommerce és gran i activa. És una de les plataformes de comerç electrònic més populars del món, amb més de 3 milions de descàrregues al mes.

Hi ha un munt de plugins i extensions disponibles perquè puguis afegir funcionalitat a la teva botiga, així com molts tutorials, vídeos i guies online que et poden ajudar a començar.

WooCommerce en WordPress

També hi ha molts fòrums en línia on pots obtenir ajuda d’altres usuaris o desenvolupadors que ja han passat pel mateix (o, millor encara, ho han fet ells mateixos). I no ho oblidis: si alguna cosa no funciona, sempre hi ha gent esperant una resposta!

4) La teva botiga en línia WordPress funcionarà a la perfecció amb Woocommerce

WooCommerce és un plugin per a WordPress, cosa que significa que s’integra amb el CMS. No obstant això, WooCommerce no substitueix WordPress, és un producte diferent. Pots utilitzar tots dos productes junts i crear una botiga en línia increïble amb ells.

5) Per a la teva botiga online WordPress pots utilitzar extensions per ampliar la teva botiga

Hi ha extensions disponibles per a la teva botiga online WordPress i WooCommerce, per fer-la més funcional i perquè ampliï la seva funcionalitat.

Hi ha plugins que us permeten importar productes d’altres botigues, com eBay o Amazon; també hi ha extensions que us permetran crear opcions d’enviament personalitzades, com l’enviament amb tarifa plana.

També hi ha plugins que t’ajuden a processar els pagaments en temps real, perquè els clients no hagin d’esperar dies abans de rebre la compra!

Tots aquests complements faciliten la personalització de la botiga com un desitgi, i si alguna cosa va malament durant la instal·lació (el que passa rarament), treballarem amb els nostres clients a cada pas del camí fins que tot funcioni com s’espera.

6) Hi ha milers de plugins disponibles per a WooCommerce; molts són gratuïts

Hi ha gran varietat de plugins disponibles per a WooCommerce; molts són gratuïts. Els plugins es poden utilitzar per ampliar la funcionalitat de la teva botiga online WordPress i fer-la més segura i eficient.

També ens permeten utilitzar diferents monedes a la botiga online, cosa que és útil si venem productes a diferents països o tenim clients de tot el món que volen pagar amb la seva pròpia moneda.

Plugins per a botiga online wordpress

No hi ha dubte que l’ús d’un plugin millorarà l’eficiència del seu lloc de comerç electrònic.

7) WooCommerce té un munt de característiques útils per a les botigues en línia

WooCommerce és una potent plataforma de comerç electrònic que et pot ajudar a crear la teva pròpia botiga en línia. És gratuïta i fàcil d’utilitzar, així que no tindrem cap problema per començar.

WooCommerce té moltes característiques útils per a les botigues en línia que altres plataformes no tenen. Per exemple, ens permet vendre productes amb imatges o vídeos!

Això ajuda que els compradors se sentin més còmodes comprant perquè saben el que obtindran quan comprin alguna cosa a la nostra botiga (i no només descripcions de text).

També tenim accés a totes les passarel·les de pagament estàndard, com ara PayPal, Stripe i altres. No obstant això, si aquestes no són suficients, també n’hi ha disponibles d’altres de personalitzades!

Les millors estratègies de venda a la teva botiga online WordPress

Aquí hi ha algunes de les estratègies de vendes de WooCommerce més conegudes per augmentar les seves vendes ràpidament:

Crear un sentit d’urgència

Podem utilitzar una oferta amb límit de temps per augmentar la urgència de les vendes. Per exemple, si tenim un article en oferta i volem vendre’l ràpidament, el podem oferir amb un 20% de descompte. D’aquesta manera, la gent sabrà que ha d’actuar ràpidament perquè, un cop finalitzada la rebaixa, el preu torna a pujar.

Preparar un embut

Ara que hem decidit un objectiu, cal establir un embut. Un embut és simplement el procés de moure les persones d’un pas a l’altre en una direcció determinada.

Afegir ofertes promocionals

Les investigacions demostren que afegir ofertes promocionals o de durada limitada, com “Compri un i endugui’s un altre gratis“, “Descomptes del 50%“, “Regals o beneficis addicionals”, als seus productes pot augmentar les vendes en un 43% amb un màrqueting i una publicitat adequada.

Botiga online WordPress

Informar les persones sobre aquestes ofertes és més important que posar ofertes als productes, per la qual cosa molta gent utilitza el màrqueting per correu electrònic, publicitat a les xarxes socials, les notificacions push, etc.

Facilitar el procés de compra a la teva botiga online WordPress

Un procés de compra d’una sola pàgina és la millor manera de facilitar el procés de compra als clients.

Si volem incloure altres funcions, com un formulari de contacte, enquestes o campanyes de màrqueting per correu electrònic, hauràs d’afegir una o dues pàgines més en el procés de compra.

Associa’t amb influencers i marques que comparteixin el teu públic objectiu

Els influencers poden ajudar-nos a arribar al nostre públic objectiu. Tenen un gran nombre de seguidors i sovint són vistos com a figures d’autoritat a la seva indústria.

Per aquesta raó poden ser capaços de presentar la marca o producte a un munt de gent que pot no haver sentit parlar-ne d’una altra manera.

Els influencers també us ajuden a augmentar la consciència de marca. Això significa que més persones veuran el que fas a les xarxes socials i decidiran visitar el mateix lloc.

Inicia un programa d’afiliació i augmenta les conversions aprofitant les audiències d’altres persones

El màrqueting d’afiliació és una gran manera d’obtenir ingressos passius, i una de les maneres més eficaces de fer créixer la teva audiència.

Si teniu una audiència existent que esteu interessada en el que oferiu, el màrqueting d’afiliació pot ser una manera d’aprofitar els vostres clients potencials.

Màrqueting d'afiliació amb WordPress

Hem cobert molt de terreny aquí. La teva botiga online WordPress + WooCommerce és una potent plataforma de comerç electrònic que ens pot ajudar a crear la nostra botiga en línia i fer-la més atractiva per als clients.

Tindràs accés a milers de plugins, extensions i temes que et permetran personalitzar l’aspecte de la teva botiga com vulguis.

I com que totes les seves funcions són gratuïtes o de baix cost (depenent de la quantitat de funcionalitats que es vulgui), no hi ha raó perquè qualsevol empresari no vulgui aquest programari per al seu negoci!

A NextWeb fa uns quants anys que hem ajudat a les petites i mitjanes empreses a transformar la seva presència digital, fer créixer les seves vendes i augmentar la rendibilitat de la inversió aprofitant les últimes tecnologies a disseny web i màrqueting digital.

Ens adaptem a les creixents necessitats dels negocis digitals, desenvolupant solucions innovadores que ajuden les empreses a assolir noves cotes i ampliar la seva quota de mercat. Visita la nostra secció específica de WordPress per obtenir més informació.

Similar Posts